Speciale Dichter des Waterlands Avond tijdens de Kunstmaand

Kunstmaand Dichter des Waterlands Avond

Speciale Dichter des Waterlands Avond tijdens de Kunstmaand

Melle Dotinga, dichter des Waterlands, heeft voor de Dichtersavond op 18 oktober een uniek programma samengesteld met spoken word artiesten, dichters en hip hop muzikanten uit zijn eigen wereld. Mensen met wie hij samenwerkt - meestal om jongeren in moeilijke situaties een unieke en empowerende ervaring te geven. Dus ‘buckle up’ voor imponerende tracks, uit het leven gegrepen spoken words en poems die je ‘bulls eye’ in het hart raken. Het wordt een avond die je niet snel vergeet.

Met: Poetjones, Brian Kemble, Mohini Awadhpersad, Kwabena Awutey (Desmond) en Melle Dotinga


Locatie: Bibliotheek Volendam
Datum: Woensdag 18 oktober 2023
Aanvang: 19:30 uur
Meld je aan via: info@bibliotheekwaterland.nl

Over de dichters

Poet Jones
Wie ik ben is altijd in beweging en als dichter beweeg ik me al schrijvende door de lagen van mijn bestaan. Ik schrijf, ik spreek, ik deel en ik creëer. Als storyteller, maar vooral als mens. In een wereld doordrenkt met een sluimerende disconnectie onder de mensheid, koester ik de magie van het geschreven woord als kompas naar een diepere verbondenheid.

Mohini Awadhpersad
Mohini, een ervaringsprofessional die het leven heeft doorlopen met een pen en schrift. Alle herinneringen de goede en slechte vertrouwde ik alleen de pen toe. De pen heeft mij geholpen om dingen te verwerken en een plek te geven.

Brian Kemble
Woorden hebben lading. Brian Kemble is zich als dichter/spoken word artiest hiervan bewust. De reis door het leven is wat Brian inspireert en vormt de basis voor zijn gedichten.

Kwabena Awutey (Desmond)
Kwabena Awutey is woordkunstenaar, artiest, door passie & Liefde gedreven.

Speciale Dichter des Waterlands Avond tijdens de Kunstmaand